miércoles, 20 de febrero de 2008

Me quedé con las ganas.....

Cada vez que veo este video me dan ganas de haber apretado más en clasificatorias...de los errores se aprende!

4 comentarios:

Mireia dijo...

La propera vegada serà! tot i que dic que... la valoració que pot fer un jurat d'això...és força subjectiva (sota el meu parer).

Jo faria una bona selecció de personal (jejejejej) que tingui com a prioritats coses ttotalment diferents, i que no es coneguin, i que siguin d'altres països...per a que no hi hagi la "tendència" a que els noms més sonats enlluernin la ment de ningú.

Sense treure cap merit als guanyadors eh!

Ja saps que m'agrada analitzar-ho tot jejejejejej

Apali, muaks

Mireia

freeride dijo...

La veritat és que em sembla molt coherent i fins i tot adient el comentari de la Mireia. L'amiguisme és un mal endèmic en aquest pais.

Ah, per cert, a mi tampoc m'hauria sentat molt bé que els paios classificats s'anessin de farra i desprès no puguessin rendir com cal....és una mena de despreci a la prova a la qual t'estas presentant i si t'han escollit per passar a la final, al menys, comportar-se, no està de més. Abans, en les classificatòries....mira, que vols que et digui, que cadascú faci el que vulgui, que ja soms grandets, o no?

Mireia dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Mireia dijo...

Gràcies freeride, i estid d'acord amb el tema de la farra...que tothom pot fer el que vulgui, però és allò de "una miqueta d'esperit i sentit comú cap el que es fa i cap a la gent que hi ha".

Salut,

Mireia